EDI x Go-Solar

Ontdek onze aanbiedingen voor 2023

Beeld van Electric by Dieteren ecosysteem

Onze Autosalon 2023 aanbiedingen

Om het jaar goed te beginnen !

 • Image offre Volkswagen

  Aanbod Volkswagen

  Droomt u van een nieuwe Volkswagen ID.3, ID.4 of ID.5 ? Dan moet u beslist de Volkswagen actie ontdekken. Vraag uw Volkswagen-dealer naar een offerte tussen 16 december en 31 januari 2023 en geniet bij uw bestelling van een extra voordeel: een korting van €610 (excl. BTW) op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI.

  Ik profiteer ervan
 • Image offre Audi

  Aanbod Audi

  Droomt u van een nieuwe elektrische Audi ? Dan moet u beslist de Audi aanbieding ontdekken. Vraag uw Audi -dealer naar een offerte tussen 2 december 2022 en 31 januari 2023 en geniet bij uw bestelling van een extra voordeel: een korting van €1300 (excl. BTW) op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI.

  Ik profiteer ervan
 • Image offre Skoda

  Aanbod ŠKODA

  Droomt u van een nieuwe SKODA ENYAQ iV of SKODA ENYAQ iV Coupé? Dan moet u beslist de Volkswagen actie ontdekken. Vraag uw SKODA -dealer naar een offerte tussen 5 januari en 31 januari 2023 en geniet bij uw bestelling van een extra voordeel: een korting van €585 (excl. BTW) op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI.

  Ik profiteer ervan
 • Image offre EDI

  Aanbod EDI

  Wij bieden u de gratis certificatie van uw installatie door een erkend keuringsorganisatie aan. Wist u dat het verplicht bent om uw elektrische installatie te laten keuren na bepaalde wijzigingen, waaronder de installatie van een laadstation. Wij willen uw overgang naar elektrische mobiliteit zo simpel mogelijk maken door u te begeleiden van A tot Z. Van 2 januari tot 28 februari 2023 gaan we een stap verder en bieden wij u graag de gratis keuring van uw installatie. Dit aanbod kan niet worden gecombineerd met andere commerciële acties. De meest voordelige aanbieding zal automatisch toegepast worden.

  Ik profiteer ervan

Kies voor de belgische marktleider in laadoplossingen om uw leven gemakkelijker te maken.

EDI, opgericht in 2019, is sindsdien exponentieel gegroeid en heeft zich snel op de markt gevestigd door dag na dag zijn kennis te versterken Bijgevolg bestaat de portfolio van EDI uit meer dan 5.000 klanten en meer dan 10.000 geïnstalleerde laadstations.

 • icone Toepassing mobiel

  Kant-en-klare oplossing

  Technische analyse, installatie van laadstations, 24/7 bijstand en certificatie, onze experten begeleiden u van A tot Z voor een totale ontzorging.

 • Pictogram automatische terugbetaling

  Een compleet ecosysteem

  Online beheerplatform, EDI app, laadkaarten, toegang tot het grootste Europese laadnetwerk, EDI biedt u een compleet ecosysteem aan.

 • icoon Terminals overal

  Persoonlijk advies

  Een contactpersoon die u van A tot Z begeleidt bij de keuze van de laadoplossing die het beste bij uw behoeften past.

Eindbeeld

Ontdek Go-Solar

Vertrouw Go-Solar voor de installatie van uw zonne-energiesystemen

 • Icone expérience Ervaring opgebouwd sinds 2008 met nu meer dan 100 medewerkers
 • Icone satisfaction Meer dan 18.000 tevreden klanten met een uitstekende rating van 9,2/10
 • Icone Panneaux solaires Een selectie van kwaliteitsvolle producten in zonnepanelen en batterijen
 • Icone puissance 150 MegaWatt aan geïnstalleerd vermogen, gelijk aan honderdduizenden zonnepanelen !
 • Zonnepanelen beeld

  Zonnepanelen

  Rij op zonne-energie, uw eigen energie, de goedkoopste energie.

  Het installeren van zonnepanelen en het opladen van uw auto met uw eigen elektriciteit is in vele opzichten voordelig. U gebruikt lokaal CO2-neutrale energie en zet iets in voor het milieu. En het is ook goed voor uw budget. Uw eigen elektriciteit is immers het goedkoopst en de prijs van installaties is de laatste jaren sterk gedaald! De investering betaalt zich dus snel terug.

  Vraag een offerte
 • Batterijen beeld

  Batterijen

  Uw energie opslaan om deze efficiënt te gebruiken en uw afhankelijkheid van het elektriciteitsnet te beperken.

  Dankzij onze batterijen kunt u de overbodige elektriciteit van uw zonnepanelen opslaan, zodat u deze op het meest geschikte moment kunt gebruiken en zelfs stroompieken kunt vermijden door uw verbruik te spreiden. U verhoogt op deze manier het verbruik van uw eigen energie en bent dus ook minder afhankelijk van het elektriciteitsnet. U bespaart daarmee ook geld, want het is altijd voordeliger om de elektriciteit die u zelf produceert direct of via uw batterij te gebruiken in plaats van deze terug te leveren aan het net.

  Vraag een offerte