EDI en ŠKODA schenken u 550 € incl. BTW korting 
op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI 
bij aankoop van een ŠKODA OCTAVIA iV, SUPERB iV of ENYAQ iV 80.


Geschikt voor alle elektrische wagens en plug-in hybrides


Automatische terugbetaling (split billing) van de thuislaadkosten (met geconnecteerde laadstations)


EDI biedt een totaaloplossing : wij begeleiden u van de gratis audit van uw elektriciteitsaansluiting tot de keuring van uw installatie!

EDI en ŠKODA  schenken u 550 € incl. BTW korting

Odoo + afbeelding en tekst


Niet-geconnecteerd laadstation

+

Audit van uw installatie

EDI, uw partner in elektrische mobiliteit, schenkt u samen met ŠKODA 550 €  incl. BTW korting op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI, bij aankoop van een nieuwe ŠKODA OCTAVIA iV, SUPERB iV of ENYAQ iV 80.  (t.w.v. niet-geconnecteerd
laadstation + audit van uw elektrische installatie).  

Het aanbod voor de ENYAQ iV 80 geldt voor particulieren en professionele klanten (onder voorwaarden, gelieve contact op te nemen met uw officiële ŠKODA verdeler). In het geval van de OCTAVIA iV en SUPERB iV geldt dit aanbod uitsluitend voor professionele klanten

Hoe kunt u van dit aanbod gebruikmaken? Een installateur van EDI neemt binnen de 3 werkdagen na uw bestelling contact op, plant samen met u de audit van uw elektrische installatie, maakt het bestek op en legt de installatiedatum vast.

Het laadstation kan niet apart geleverd worden, zonder installatie door EDI. .

* Aanbod geldig van 4 mei 2021 tot 31 mei 2021 inbegrepen, alleen bij installaties in Belgie, voor een nieuwe ŠKODA OCTAVIA iV, ŠKODA  SUPERB iV of ŠKODA ENYAQ iV 80 aangekocht bij de erkende deelnemende dealers in België .  Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende ŠKODA concessie. Het gratis niet-geconnecteerd laadstation en de controle van de elektrische installatie vertegenwoordigen een waarde van 550 € BTW incl. (6%) onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de installatiefactuur van Electric door D'Ieteren NV (EDI). De voucher zal door D'Ieteren NV (EDI) van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig die tussen 4 mei 2021 tot 31 mei 2021 inbegrepen is ondertekend en met vermelding van dit voordeel. Slechts één voucher is geldig per voertuigbestelling. Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (https://finances.belgium.be/fr).   

Dit zijn de voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6%: (i) uw woning is minstens tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werken (verbouwing, renovatie, restauratie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de ‘eindverbruiker’ (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan derden en niet inwisselbaar in contant geld. 


Ontdek onze laadstations

Onze laadstations zijn ontworpen om te beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsvereisten en optimaal te functioneren. Al onze laadoplossingen voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften.

Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte en een laadstation op maat van uw specifieke behoeften en situatie. De prijs van een installatie kan variëren afhankelijk van (onder andere) uw bestaande elektrische infrastructuur.

Niet geconnecteerd LAADSTATION  


  • Geschikt voor alle type (PH)EV
  • Monofasig en driefasig
  • Modulair vermogen tot 11 kW
  • Alleen beschikbaar met vaste laadkabel (4,5 of 7,5 m)
  • Alleen muurmontage
  • Zonder RFID controle 


intelligent GECONNECTEERD LAADSTATION


  • Geschikt voor alle type (PH)EV
  • Monofasig en driefasig
  • Modulair vermogen tot 22 kW
  • Beschikbaar met of zonder vaste laadkabel (stekker)
  • Zowel muur- als paalmontage mogelijk
  • Intelligent laadstation met toegang tot het EDI platform voor een compleet beheer van uw laadpunt(en) en laadpass(en)
  • Split billing

INTELLIGENT GECONNECTEERD LAADSTATION 2 stekkers


  • Geschikt voor alle type (PH)EV
  • Monofasig en driefasig
  • Modulair vermogen tot 2 x 22 kW
  • Dubbele stekker om 2 wagens gelijktijdig te kunnen opladen
  • Zowel muur- als paalmontage mogelijk
  • Intelligent laadstation met toegang tot het EDI platform voor een compleet beheer van uw laadpunt(en) en laadpass(en)
  • Split billing
Aankoopprijzen op 01/01/2020, wijzigingen mogelijk zonder voorafgaande kennisgeving. Bij verkoop door externe dienstverleners gelden de prijzen als indicatie, onder voorbehoud van de aanvaarding door deze dienstverleners en onder voorbehoud van eventuele tariefwijzigingen die unilateraal door deze dienstverleners worden bepaald. Niet-contractuele afbeeldingen.
*Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (https://finances.belgium.be/nl). Dit zijn de voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% : (i) uw woning is minstens tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als privéwoning gebruikt, (iii) de uitgevoerde werken (omvorming, renovatie, verbetering, herstelling of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de 'eindverbruiker' (d.w.z de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, …) in rekening gebracht.


Uw EDI-installatie in 5 stappen

 
 

    Online aanvraag via het formulier

 Wacht niet en vraag vandaag nog uw offerte aan!   Gratis audit van uw installatie

Een van onze erkende technici komt langs om uw elektriciteitsaansluiting te controleren en een offerte op maat te kunnen maken.    Goedkeuring van uw offerte

Onze verkoopmedewerkers bezorgen u de offerte en nemen telefonisch contact op, zodat u eventuele bijkomende vragen kunt stellen.   Installatie van uw laadstation

We plannen de installatiedatum op basis van uw agenda. Een van onze erkende installateurs zorgt voor een feilloze plaatsing.   Certificering van uw installatie door een onafhankelijke instantie

Tot slot wordt uw laadinstallatie gekeurd door een erkend controleorgaan.

Waarom kiezen voor de EDI-laadoplossingen ?

EDI – Electric by D’Ieteren biedt u een compleet assortiment laadoplossingen, afgestemd op de technische kenmerken van elektrische wagens en plug-in hybrides. Dat omvat zowel laadstations voor bij u thuis of op het werk als laadpassen waarmee u toegang krijgt tot een van de grootste laadpuntennetwerken in Europa. EDI zorgt voor de Home Check, de installatie, het onderhoud en de eenvoudige en handige EDI Charging-app. Daarnaast biedt EDI u zonnepanelen aan, zodat u ook op zonne-energie kunt rijden.