EDI FLEET SOLUTIONS

Een totale ontzorging

van uw elektrische vloot,

met een open blik voor de toekomst.

Als volledig autonome entiteit binnen de D’Ieteren Group combineert Electric By D’Ieteren – EDI het beste van twee werelden. Het is een  innovatieve start-up  die wordt gedragen door gedreven medewerkers met een  complementaire expertise  en  gedeelde passie  voor elektromobiliteit.

Een  bubble  vol flexibiliteit en passie, die streeft naar een maximale klantentevredenheid.   

Bovendien maakt EDI deel uit van Lab Box, de start-up studio van  D’Ieteren , dat zich al ruim 200 jaar positioneert als dé referentie binnen de Belgische automobielsector en nu ook  volop inzet op nieuwe mobiliteit

Toch beperken de ambities van EDI zich niet tot de merken of klanten die gelinkt worden aan D’Ieteren Auto, en zijn al onze laadpunten en laadpassen  100% merkonafhankelijk .

Ontzorging op 3 verschillende niveaus:

 

UW BEDRIJFSVISIE

  • Elektrisch rijden is een belangrijk onderdeel van  duurzaam ondernemen . Vooraleer we samen met u een concreet transitieplan kunnen opstellen, is het belangrijk om  samen het tempo te bepalen . Wat is de visie van uw bedrijf, en welke plaats heeft elektrische mobiliteit in de bedrijfscultuur? Eens we weten wat uw onderneming wil, moeten we vervolgens ook kijken naar wat realistisch mogelijk is. Kan er op kantoor laadinfrastructuur worden voorzien? Hoeveel wordt er gemiddeld door de medewerkers gereden? Zijn er bepaalde criteria die een overstap naar een emissie loze vloot bemoeilijken? Er zijn vandaag veel  concrete antwoorden en oplossingen , EDI stelt ze graag aan u voor. 

UW CAR POLICY

  • We weten nu wat we willen en wat er kan, tijd om de vertaalslag te maken naar de car policy van uw onderneming. Welke clausules kan u best opnemen of aanpassen in uw bestaande documenten, en welke punten dient u intern af te stemmen om een  kostefficiënt beheer  mogelijk te maken? Wat is een  TCO-benadering , en hoe verhouden de budgetten van uw huidige car policy zich tot het huidige aanbod van elektrische wagens? EDI begeleidt u graag stap voor stap bij de vormgeving van uw interne manier van werken.

UW MEDEWERKERS