EDI en Volkswagen schenken u 550 € incl. BTW korting 
op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI 
bij aankoop van een Volkswagen ID.3 First Edition


Compatibel met alle elektrische en plug-in hybride wagens


Automatische terugbetaling (split billing) van de thuislaadkosten (met geconnecteerde laadstations)


EDI biedt een totaaloplossing : wij begeleiden u vanaf de gratis audit van uw elektriciteitsaansluiting tot de keuring van uw installatie!

EDI en Volkswagen schenken u 550 € incl. BTW korting

Odoo + afbeelding en tekst


Niet-geconnecteerd laadstation

+

Audit van uw installatie

EDI, uw partner in elektrische mobiliteit, schenkt u samen met Volkswagen 550 €  incl. BTW korting op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI, bij de aankoop van een nieuwe Volkswagen ID.3 First Edition (waarde van een niet-geconnecteerd laadstation + een audit van uw elektrische installatie).  

Hoe kunt u van dit aanbod gebruikmaken? Schrijf uw voertuig ten laatste in op 31/12/2020. Een installateur van EDI neemt binnen de 3 werkdagen volgend op uw bestelling contact met u op. Hij plant samen met u de audit van uw elektrische installatie in, maakt het bestek op en legt de installatiedatum vast.

Het laadstation kan niet apart geleverd worden, zonder installatie door EDI. .

* Aanbod geldig van 1 januari 2020 tot 30 november 2020 inbegrepen, alleen bij installaties in Belgie, voor de 100% nieuwe elektrische voertuigen van Volkswagen die zijn aangekocht bij de erkende deelnemende dealers in België. De modellen ID.3 First Edition. De gratis niet-aangesloten laadstation en de controle van de elektrische installatie vertegenwoordigen een waarde van 550 € BTW inc. onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de installatiefactuur van Electric door D'Ieteren NV (EDI). De voucher zal door D'Ieteren NV (EDI) van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig die tussen 1 januari 2020 en 30 november 2020 is ondertekend. Slechts één voucher is geldig per bestelling van een 100% elektrische voertuig. Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (https://finances.belgium.be/fr).  

De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btwtarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning ten minste tien jaar oud is, (ii) uw woning uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning wordt gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) rechtstreeks aan u, de "eindverbruiker" (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening worden gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar in contanten of contant geld.

Ontdek onze laadstations

Al onze laadstations werden ontworpen in de meest optimale kwaliteits- en veiligheidsomstandigheden. Al onze laadoplossingen voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften.

Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte voor uw gepersonaliseerd laadstation, op maat van uw specifieke behoeften en situatie. De prijs van een installatie kan variëren, afhankelijk, onder andere, van uw bestaande elektrische infrastructuur.

Niet geconnecteerd LAADSTATION  


  • Geschikt voor elke type (PH)EV
  • Monofasig en driefasig
  • Modulair vermogen tot 11 kW
  • Alleen beschikbaar met vaste laadkabel (4,5 of 7,5 m)
  • Alleen muurmontage
  • Zonder RFID controle 


intelligent GECONNECTEERD LAADSTATION