Geschikt voor alle elektrische wagens en plug-in hybrides


Automatische terugbetaling (split billing) van de thuislaadkosten (met geconnecteerde laadstations)


EDI biedt een totaaloplossing : wij begeleiden u van de gratis audit van uw elektriciteitsaansluiting tot de keuring van uw installatie!

EDI en Volkswagen schenken u 550 € incl. BTW korting

Odoo + afbeelding en tekst


Niet-geconnecteerd laadstation

+

Audit van uw installatie

EDI, uw partner in elektrische mobiliteit, schenkt u samen met Volkswagen 550 €  incl. BTW korting op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI, bij de bestelling van een nieuwe Volkswagen ID.3 of aankoop van een nieuwe Volkswagen ID.3 First Edition of ID.4 First Edition (t.w.v. niet-geconnecteerd laadstation + audit van uw elektrische installatie).  

Hoe kunt u van dit aanbod gebruikmaken? Een installateur van EDI neemt binnen de 3 werkdagen na uw bestelling contact op, plant samen met u de audit van uw elektrische installatie, maakt het bestek op en legt de installatiedatum vast.

Het laadstation kan niet apart geleverd worden, zonder installatie door EDI. .

* Aanbod geldig van 1 januari tot 1 juni 2021 inbegrepen, alleen bij installaties in Belgie, voor de 100% nieuwe elektrische voertuigen van Volkswagen die zijn aangekocht bij de erkende deelnemende dealers in België. De modellen ID.3, ID.3 First Edition of ID.4 First Edition. Alleen geldig voor particuliers en business klanten, maar niet voor fleet klanten. De gratis niet-geconnecteerd laadstation en de controle van de elektrische installatie vertegenwoordigen een waarde van 550 € BTW inc. onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de installatiefactuur van Electric door D'Ieteren NV (EDI). De voucher zal door D'Ieteren NV (EDI) van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig die tussen 1 januari 2020 en 1 juni 2021 is ondertekend. Slechts één voucher is geldig per bestelling van een 100% elektrische voertuig. Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (https://finances.belgium.be/fr).  

Dit zijn de voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6%: (i) uw woning is minstens tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werken (verbouwing, renovatie, restauratie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de ‘eindverbruiker’ (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan derden en niet inwisselbaar in contant geld. 

Ontdek onze laadstations

Onze laadstations zijn ontworpen om te beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsvereisten en optimaal te functioneren. Al onze laadoplossingen voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften.

Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte en een laadstation op maat van uw specifieke behoeften en situatie. De prijs van een installatie kan variëren afhankelijk van (onder andere) uw bestaande elektrische infrastructuur.

Niet geconnecteerd LAADSTATION  


  • Geschikt voor alle type (PH)EV
  • Monofasig en driefasig
  • Modulair vermogen tot 11 kW
  • Alleen beschikbaar met vaste laadkabel (4,5 of 7,5 m)
  • Alleen muurmontage
  • Zonder RFID controle 


intelligent GECONNECTEERD LAADSTATION