EDI en Audi schenken u 1.300 € excl. BTW korting * 
op een geconnecteerd laadstation, geïnstalleerd door EDI 
bij aankoop van een 100% elektrische Audi e-tron.


Geschikt voor alle elektrische wagens en plug-in hybrides


Automatische terugbetaling (split billing) van de thuislaadkosten (met geconnecteerde laadstations)


EDI biedt een totaaloplossing : wij begeleiden u van de gratis audit van uw elektriciteitsaansluiting tot de keuring van uw installatie!

EDI en Audi schenken u 1.300 € excl. BTW korting *

Odoo + afbeelding en tekst


Intelligent geconnecteerd laadstation

+

Audit van uw installatie

EDI , uw partner in elektrische mobiliteit schenkt u samen met Audi 1.300 € excl. BTW korting op een geconnecteerd laadstation, geïnstalleerd door EDI, bij aankoop van een 100% elektrische Audi e-tron of Audi e-tron Sportback.

Hoe kunt u van dit aanbod gebruikmaken? Bestel uw 100% elektrisch voertuig tussen 16 november 2020 en 1 maart 2021. Een installateur van EDI neemt contact met u op binnen de 3 werkdagen volgend op uw bestelling om de audit van uw elektrische installatie in te plannen, het bestek op te maken en de installatiedatum vast te leggen.

Het laadstation kan niet apart geleverd worden, zonder installatie door EDI. .

* Aanbod geldig van 16 november 2020 en 1 maart 2021 inbegrepen, alleen bij installaties in Belgie, voor de 100% elektrische Audi e-tron 50 en 55 die zijn aangekocht bij de erkende deelnemende dealers in België. Het gratis laadstation en de audit van de elektrische installatie vertegenwoordigen een waarde van 1300 euro exclusief btw onder de vorm van een waardebon die uitsluitend geldig is voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D'Ieteren NV (EDI). De voucher zal door D'Ieteren NV (EDI) van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig die tussen 16 november 2020 en 1 maart 2021 is ondertekend. Slechts één voucher is geldig per bestelling van een 100% elektrische voertuig. Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (https://finances.belgium.be/fr).

De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btwtarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning ten minste tien jaar oud is, (ii) uw woning uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning wordt gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) rechtstreeks aan u, de "eindverbruiker" (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening worden gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar in contanten of contant geld.

Ontdek onze laadstations

Onze laadstations zijn ontworpen om te beantwoorden aan de hoogste kwaliteitsvereisten en optimaal te functioneren. Al onze laadoplossingen voldoen aan de geldende veiligheidsvoorschriften.

Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte en een laadstation op maat van uw specifieke behoeften en situatie. De prijs van een installatie kan variëren afhankelijk van (onder andere) uw bestaande elektrische infrastructuur.

Niet geconnecteerd LAADSTATION  


  • Geschikt voor alle type (PH)EV
  • Monofasig en driefasig
  • Modulair vermogen tot 7,4 kW
  • Beschikbaar met of zonder vaste laadkabel (stekker)
  • Zowel muur- als paalmontage mogelijk
  • Zonder RFID controle 


intelligent GECONNECTEERD LAADSTATION


  • Geschikt voor alle type (PH)EV
  • Monofasig en driefasig
  • Modulair vermogen tot 22 kW
  • Beschikbaar met of zonder vaste laadkabel (stekker)
  • Zowel muur- als paalmontage mogelijk
  • Intelligent laadstation met toegang tot het EDI platform voor een compleet beheer van uw laadpunt(en) en laadpass(en)
  • Split billing

INTELLIGENT GECONNECTEERD LAADSTATION 2 stekkers


  • Geschikt voor alle type (PH)EV
  • Monofasig en driefasig
  • Modulair vermogen tot 2 x 22 kW
  • Dubbele stekker om 2 wagens gelijktijdig te kunnen opladen
  • Zowel muur- als paalmontage mogelijk
  • Intelligent laadstation met toegang tot het EDI platform voor een compleet beheer van uw laadpunt(en) en laadpass(en)
  • Split billing
Aankoopprijzen op 01/01/2020, wijzigingen mogelijk zonder voorafgaande kennisgeving. Bij verkoop door externe dienstverleners gelden de prijzen als indicatie, onder voorbehoud van de aanvaarding door deze dienstverleners en onder voorbehoud van eventuele tariefwijzigingen die unilateraal door deze dienstverleners worden bepaald. Niet-contractuele afbeeldingen.
*Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (https://finances.belgium.be/nl). Dit zijn de voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% : (i) uw woning is minstens tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als privéwoning gebruikt, (iii) de uitgevoerde werken (omvorming, renovatie, verbetering, herstelling of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de 'eindverbruiker' (d.w.z de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, …) in rekening gebracht.


Uw EDI-installatie in 5 stappen

 
 

    Online aanvraag via het formulier

 Wacht niet en vraag vandaag nog uw offerte aan!   Gratis audit van uw installatie

Een van onze erkende technici komt langs om uw elektriciteitsaansluiting te controleren en een offerte op maat te kunnen maken.    Goedkeuring van uw offerte

Onze verkoopmedewerkers bezorgen u de offerte en nemen telefonisch contact op, zodat u eventuele bijkomende vragen kunt stellen.   Installatie van uw laadstation

We plannen de installatiedatum op basis van uw agenda. Een van onze erkende installateurs zorgt voor een feilloze plaatsing.   Certificering van uw installatie door een onafhankelijke instantie

Tot slot wordt uw laadinstallatie gekeurd door een erkend controleorgaan.

Waarom kiezen voor de EDI-laadoplossingen ?

EDI – Electric by D’Ieteren biedt u een compleet assortiment laadoplossingen, afgestemd op de technische kenmerken van elektrische wagens en plug-in hybrides. Dat omvat zowel laadstations voor bij u thuis of op het werk als laadpassen waarmee u toegang krijgt tot een van de grootste laadpuntennetwerken in Europa. EDI zorgt voor de Home Check, de installatie, het onderhoud en de eenvoudige en handige EDI Charging-app. Daarnaast biedt EDI u zonnepanelen aan, zodat u ook op zonne-energie kunt rijden. 

 
 
 
 

EDI-app met  handige functies

Dankzij de gratis EDI app vindt u snel en efficiënt de beschikbare laadstations terug. Superhandig voor (snel)laden onderweg of op locatie!

1. Laadsessies volgen in real time

2. Follow-up van de kosten van elke laadsessie

3. Zoekfunctie met kaart

4. Beschikbaarheid laadstations

 

Download nu de EDI-app:

    

Gratis toegang tot een van de grootste laadpuntennetwerken in Europa

Bovendien kan de laadpas volledig gratis worden aangevraagd en geactiveerd! Bij laadsessies geldt een uiterst kleine marge van 0,01 of 0,02 euro per geladen kWh. Vandaag het meest voordelige aanbod van laadpassen in België!

Veelgestelde vragen over laadstations

1. Veiligheid: Tijdens het laden is  het belangrijk om de veiligheid ten allen tijde te garanderen. De EDI laadstations zijn uitgerust met een DC lekstroom detectiecomponent, die uw huis beschermt tegen een mogelijke DC stroom van een elektrisch voertuig. 2. Split-billing: De intelligente functie "split-billing" laat u toe om de elektriciteitskosten voor het huiselijk gebruik te scheiden van de kosten van professioneel gebruik voor het voertuig. De laadkosten voor de elektrische wagen kunnen hierdoor doorgerekend worden aan uw werkgever. 3. Gebruiksgemak: U hoeft geen kabels bij u thuis of in uw wagen te bewaren. Het gebruiken van een laadstation verhoogt het gebruikensgemak aangezien u enkel de vaste kabel van het laadstation dient in te pluggen. Laden was nog nooit zo gemakkelijk.

Als werknemer kunnen uw energiekosten voor het opladen van uw bedrijfswagen vergoed worden door de werkgever via de optie "Split-billing". U blijft uw rekening betalen aan uw energieleverancier thuis, en onze partner LMS maakt een factuur op voor uw werkgever en een creditnota voor de werknemer. De werkgever moet deze werkwijze dus vooraf goedkeuren. De door LMS georganiseerde terugbetaling duurt meestal tussen de 4 en 6 weken. Voor het opladen op openbare laadstations worden de kosten rechtstreeks aan uw werkegever gefactureerd.

Als werkgever en wagenparkbeheerder heeft u de mogelijkheid om de kosten voor het opladen van de voertuigen van uw werknemers te dekken via het "Split-billing"-mechanisme. U bepaalt een vast vergoedingsbedrag per kWh voor al uw medewerkers dat als basis zal dienen voor de berekening van het elektriciteitsverbruik van de voertuigen van uw medewerkers. Via het LMS-platform heeft u ook toegang tot het verbruik en de vergoedingen van al uw medewerkers.

Ja, EDI-oplaadstations zijn compatibel met alle elektrische voertuigen die voldoen aan de Europese normen. EDI oplaadstations zijn standaard uitgerust met een Type 2 connector of stekker hetgeen Europese standaard is. 

 

Een standaard installatie, inclusief een audit en keuring van uw elektrische installatie, kost ongeveer 920 euro inclusief btw (6%).

De laadsnelheid van uw auto kan worden geschat door het vermogen van uw batterij (uitgedrukt in kWh) te delen door het theoretische vermogen van uw AC-lader. In de praktijk zal de batterij van uw elektrische auto nooit helemaal leeg zijn en afhankelijk van verschillende parameters (de buitentemperatuur) kan de oplaadsnelheid variëren, zelfs tijdens het opladen.