Switch-on

De toekomst van de mobiliteit is nu!

Tot 150 % fiscale aftrekbaarheid met EDI

Foto van het EDI platform

Dit is het moment om met u wagenpark te switchen naar de toekomst met EDI. Want tegen 2026 zullen alleen elektrische bedrijfswagens nog kunnen profiteren van fiscale aftrekbaarheid.

Het goede nieuws voor uw bedrijf is: als u voor 31 augustus 2024 laadpalenaankoopt die toegankelijk zijn voor het publiek, profiteert u van een korting op de kosten die tot 150% kan oplopen. De toekomst van de mobiliteit is nu!

Meer weten

Zij vertrouwen EDI voor een succesvolle overstap naar een emissievrije vloot

De voordelen van EDI

 • Geschikt voor

  Alle elektrische wagens en plug-in hybrides

 • Automatische terugbetaling

  van de kosten voor beroepsvergoeding

 • 24/7 support

  En ook support op afstand

Voordelen voor u en uw bedrijf

 • Foto van het EDI platform

  Een krachtig en open beheerplatform

  Het EDI Platform staat ter beschikking van elke vlootverantwoordelijke voor een totaalbeheer van de laadpunten op kantoor en/of bij de medewerkers thuis alsook de transacties van de laadpassen die aan het bedrijf gekoppeld zijn. Daarnaast laat het platform in de meeste gevallen ook toe de laadpunten van een andere leverancier te koppelen. Dankzij het Open Charge Point Protocol geniet u als klant van een maximale flexibiliteit, en kan u heel laagdrempelig overstappen naar een andere operator.

 • Foto...

  Een totaalontzorging, op maat van een fleetklant.

  EDI zorgt voor een totaaloplossing, op maat van de specifieke behoeften van uw bedrijf en aangepast aan de clausules van uw car policy. Het advies van onze fleet experten maakt hier écht het verschil: welke laadpunten heeft u nodig, op welke manier kan ik het financieel risico in geval van een vroegtijdig vertrek van een medewerker maximaal beperken, hoe kan de investering optimaal worden gespreid tussen werkgever en werknemer, hoe kan ik misbruik met laadpassen opsporen? Op basis van de ervaring van onze fleet experten werken we samen met de klant aan een oplossing op maat.

Geïnteresseerd ?

Neem contact met mij op

Voordelen voor chauffeurs

 • Foto...

  Automatische vergoeding van professionele laadbeurten (split billing)

  Elke maand zorgt EDI ervoor dat uw medewerkers automatisch vergoed worden voor de elektriciteit die ze thuis ter beschikking hebben gesteld voor het laden van hun bedrijfswagen. Hierbij betaalt de werknemer gewoon de elektriciteitsfactuur aan de gebruikelijke energieleverancier. Vervolgens stort EDI de laadkosten terug op de rekening van de werknemer, en worden dezelfde laadkosten geconsolideerd aan de werkgever gefactureerd (rekening houdend met het terugbetalingstarief dat u als werkgever heeft bepaald).

 • Foto van de EDI terminals

  Toegang tot meer dan 600 000 oplaadpunten in heel Europa

  Maak het leven van uw werknemers gemakkelijker met de EDI-kaart. Hiermee krijgen ze toegang tot één van de grootste openbare oplaadnetwerken in Europa, waarvan meer dan 8 500 oplaadpunten in België. U kunt uw batterij dus (bijna) vergeten wanneer u voor zaken of plezier reist. Bovendien is de EDI-betaalkaart gratis beschikbaar voor wagenparkklanten: geen activerings- of abonnementskosten. De prijzen van de laadbeurten worden door de Charge Point Operator (CPO) bepaald. EDI voegt daar slechts een kleine administratieve kost aan toe voor de dienstverlening.

  Download afbeelding voor de app op iOS Download afbeelding voor de app op Android

Geïnteresseerd ?

Neem contact met mij op

Hoe kunnen we u helpen ?

Onze EDI fleet experts begeleiden u bij elke stap: van het vormgeven van uw car policy tot de eerste offerteaanvraag voor de installatie van een laadpunt op kantoor of bij één van uw medewerkers thuis.

Neem contact met mij op
 1. 1. Uw behoeften in kaart brengen

  Ons Fleet Solutions Team staat tot uw beschikking om samen met u de behoeften van uw onderneming in kaart te brengen. Samen ontwerpen we de geschikte laadoplossingen, zowel bij u op kantoor als bij uw medewerkers thuis, aangepast aan uw wensen én budget.

 2. 2. Slimme laadoplossingen, thuis en op kantoor

  De ene laadoplossing is de andere niet. Vooraleer EDI een offerte kan opmaken die afgestemd is op uw specifieke situatie, dienen we deze vooraf in kaart te brengen. Voor een thuisinstallatie kan dit op basis van het beantwoorden van enkele eenvoudige vragen en het opladen van enkele foto’s via onze digital home check. Voor meer complexe thuisinstallaties of voor een laadinstallatie op kantoor sturen we vooraf een EDI installateur langs. Op basis van die input stelt EDI samen, specifiek op maat van uw situatie en wensen.

 3. 3. Online goedkeuren en inplannen van uw installatie

  Zodra de offerte digitaal werd goedgekeurd door de vlootverantwoordelijke, ontvangt de medewerker een mail met een link naar de agenda van de EDI installateur die de installatie zal uitvoeren.

 4. 4. Activeren van het laadpunt vanop afstand

  Tot slot wordt het laadpunt geïnstalleerd door een gecertifieerde EDI installateur. Onmiddellijk na installatie worden het laadpunt én de laadpas geactiveerd en gekoppeld aan het profiel van de werkgever. Eens de EDI installateur vertrekt, kan uw medewerker onmiddellijk laden met een correcte werking en facturatie !

EDI in enkele cijfers

 • 600 000 publieke laadpunten in Europa met de EDI laadpas

 • 5000 laadpunten geïnstalleerd

 • 50 EDI techniekers staan tot uw beschikking

Veel voorkomende vragen