Ardennes-étape en EDI: de geschikte oplaadoplossing voor uw vakantiewoning

Maak uw woning extra aantrekkelijk door uw bezoekers de mogelijkheid te bieden hun elektrische wagen of plug-in hybride heel eenvoudig op te laden.

Waarom EDI?

 • Kant-en-klare oplossing

  EDI begeleidt u van A tot Z in uw project: technische diagnose vanop afstand of ter plaatse, installatie van laadpalen, 24/7-assistentie en keuring. Onze experts zorgen voor alles, zodat u geen zorgen aan uw hoofd heeft.

 • Als de laadpalen er staan ...

  Met een beheerplatform, de EDI Charging-app, oplaadkaarten en toegang tot het grootste oplaadnetwerk in Europa met meer dan 300.000 openbare laadpalen stelt EDI u een compleet ecosysteem ter beschikking.

 • Met de garantie van D’Ieteren

  EDI, specialist in oplaadoplossingen in België, maakt deel uit van de D'Ieteren-groep, maar ook van Lab Box, de studio van mobiliteitsstart-ups. We handelen dan ook met de souplesse van een start-up en de betrouwbaarheid en expertise van een grote groep.

EDI x Ardennes-étape aanbod

Onze speciale Ardennes-étape-aanbieding voor eigenaars van vakantiehuizen

 • 5 jaar garantie

  Wij vinden het belangrijk dat u geen zorgen aan uw hoofd heeft. Daarom bieden wij 5 jaar garantie op het geïnstalleerde materiaal!

 • Geconnecteerde laadpalen van het merk Alfen

  Materiaal van goede kwaliteit, aanvullende diensten én de mogelijkheid tot fiscale aftrekbaarheid.

 • Online audit

  Door uw behoeften rechtstreeks online te analyseren nemen wij zo min mogelijk beslag op uw tijd. Indien nodig komt een van onze technici naar u toe.

 • 24/7 support

  Ons team van experts staat voor en na de installatie klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen.

 • Prijszetting op maat

  U biedt niet alleen een extra service aan uw huurders, maar u kunt uw oplaadinfrastructuur ook als een nieuwe bron van inkomsten inzetten. Dankzij de aanvullende diensten van geconnecteerde laadpalen kunt u de oplaadkosten aanrekenen aan al uw bezoekers en huurders!

Foto van een elektrische auto die aan het laden is
Photo van een laadstation installatie

3 goede redenen om uw vakantiewoning te voorzien van een oplaadoplossing

 • Auto pictogram

  Voorzie in de behoeften van uw huurders

  Er rijden steeds meer elektrische voertuigen rond en toch is er in het zuiden van ons land een groot tekort aan oplaadmogelijkheden. Bestuurders zoeken plaatsen waar ze gemakkelijk kunnen opladen. Met de EDI-laadpaal stelt u uw bezoekers volledig tevreden.

 • Klanten pictogram

  Trek meer klanten aan

  U kunt uw laadpaal publiceren zodat u op de vele oplaadapps verschijnt. U kunt hem zelfs toevoegen aan Google Maps. Zo verhoogt u de zichtbaarheid van uw vakantiehuisje voor nieuwe potentiële klanten.

 • Geld pictogram

  Nieuwe bron van inkomsten

  Door te kiezen voor het tarief dat het beste past bij uw situatie kunt u uw installatie rendabel maken. U profiteert dan van een marge op elke kWh dat wordt gebruikt om een elektrische wagen aan uw laadpaal op te laden. De facturatie aan uw bezoekers gebeurt rechtstreeks via het platform terwijl u voordeel haalt uit de oplaadtransacties.

Vraag een offerte aan

Hun ervaring met EDI

 • Onze klanten komen uit alle hoeken van België en uit het buitenland. We zien steeds meer elektrische wagens arriveren. Sommige gasten laadden hun voertuig op aan de stopcontacten van het huis. Dat is niet echt ideaal; het is heel traag en kan zelfs gevaarlijk zijn. Gelukkig hebben we nooit problemen gehad, maar het was wel tijd om een geschikte oplossing te zoeken.

  Nu zijn er dankzij de EDI-laadpaal geen risico’s meer voor de elektrische infrastructuur en is het opladen heel gemakkelijk.

Meer info

Onze partners