Overal veilig opladen  

met de Connected Cable

Levering binnen 2-3 weken

Geschikt
voor alle elektrische en
hybride voertuigen

Split Billing
Opvolging en automatische facturatie

van de oplaadkosten  

Snel & flexibel
Geschikt voor alle stopcontacten (tot 22kW laadvermogen op industriële stopcontacten.)


Veilig opladen, overal!

De  Connected Cable van EDI kan elke elektrische auto met de Europese standaardaansluiting (Type 2) . Helemaal plug-and-play: om uw elektrische auto op te laden sluit u gewoon de Connected Cable op een stroombron en op uw auto aan – zo eenvoudig is het!

Uw elektrische auto opladen verliep nog nooit zo makkelijk, snel en veilig.


MAKKELIJK


Met de EDI Connected Cable kunt u uw elektrische auto opladen overal waar er elektriciteit is. Sluit de Connected Cable gewoon aan op een stopcontact en op uw auto – klaar! U hebt geen dure bijkomende installatie nodig. En met het nieuwe stekkersysteem laadt u uw elektrische auto aan elk publiek laadstation op!

SNEL

De EDI Connected Cable haalt het maximale laadvermogen uit elk stopcontact. Alle drie fasen van het 400V-stroomnet worden gebruikt, voor een laadvermogen tot 22 kW.

VEILIG


EDI Connected Cable is de veiligste lader op de markt! Het innovatieve temperatuurbeheer met Thermo-Protect, de nieuwe beveiliging tegen overspanning en onderspanning, de ingebouwde beveiliging tegen lekstroom en tal van andere functies garanderen een optimale veiligheid tijdens het opladen van uw elektrische auto!

SLIMME FUNCTIES


De EDI Connected Cable is de innovatiefste lader op de markt: Een gratis smartphone-app geeft toegang tot tal van praktische functies.  U kunt bijvoorbeeld het tijdstip van opladen controleren, automatisch laadrapporten ontvangen en de facturatie van uw verbruik aan uw bedrijf/werknemer configureren (split-billing). De Connected Cable maakt ook autonoom oplaadbeheer mogelijk en is met zijn interfaces klaar voor het beheer van de opslag van netstroom!


    PERFECTE VERBINDING  

U kunt op verschillende manieren verbinding maken met uw Connected Cable. Maak verbinding met wifi, bluetooth of de NRGkick Cloud, controleer uw EDI Connected Cable via de open API of maak verbinding via de  GSM/GPS/SIM-interface als er geen wifi beschikbaar is.

CONTROLE VAN HET STOPCONTACT

De veiligheidsaansluiting detecteert in combinatie met de Connected Cable-lader verkeerd geïnstalleerde stopcontacten en voorkomt schade door overspanning.

DETECTIE VAN SMART ATTACHMENTS

 

De Connected Cable detecteert onmiddellijk welk Smart Attachment wordt gebruikt en stelt indien nodig de laadstroom in op de hoogst mogelijke landspecifieke waarde.

MEENEEMBAAR & COMPACTDe Connected Cable is ontworpen als compacte thuislader die u indien nodig makkelijk kunt meenemen. Het ontwerp combineert een maximaal laadvermogen met de kleinste behuizing. Daardoor is de Connected Cable de ideale bondgenoot voor alle reizen – hij past moeiteloos in elke koffer of frunk.


Onmiddellijk gebruiksklaar

Met EDI Connected Cable verliest u geen tijd met plannen en installeren: Connected Cable is onmiddellijk gebruiksklaar op elk standaardstopcontact en ook aan publieke laadstations, met het als optie verkrijgbare Type 2 Smart Attachment. Geen ingewikkelde installatie – steek de stekker in het stopcontact en begin te laden!

Kies uw kabellengte


De EDIConnected Cable is verkrijgbaar in 5 meter, 7,5 meter en 10 meter lengte.
Dit voor een maximale flexibiliteit en om aan alle vereisten te voldoen!

Meer keuzes. Voor meer flexibiliteit.


Met de Smart Attachments kunt u aan elk standaardstopcontact en aan publieke laadstations opladen.
Zo verandert u elke stroombron in een laadstation. Alle Smart Attachments hebben volledig verzilverde contacten voor een duurzame en vlotte aansluiting.

Smart Attachment-stekker voor huishoudelijke stopcontacten type E+F 'Schuko' 3kW (EU)

Intelligent Smart Attachment voor de aansluiting va Connected Cable op een huishoudelijk stopcontact type E+F 'Schuko', max. 3kW

Smart attachment 32 A
3-polig

Intelligent Smart Attachment voor de aansluiting van Connected Cable op een 32 A 3-polig stopcontact, max. 7,4 kW


Smart attachment 32 A
5-polig

Intelligent Smart Attachment voor de aansluiting van Connected Cable op een 32 A 5-polig stopcontact, max. 22 kW


Smart attachment 16 A
3-polig

Intelligent Smart Attachment voor de aansluiting van Connected Cable op een 16A 3-polig stopcontact, max. 3,7 kW

Smart attachment 16 A
5-polig

Intelligent Smart Attachment voor de aansluiting van Connected Cable op een 16A 5-polig stopcontact, max. 11 kW


EDI-app met  handige functies

Dankzij de gratis EDI app vindt u snel en efficiënt de beschikbare laadstations terug. Superhandig voor (snel)laden onderweg of op locatie!

1. Laadsessies volgen in real time

2. Follow-up van de kosten van elke laadsessie

3. Zoekfunctie met kaart

4. Beschikbaarheid laadstations

Download nu de EDI-app:

     

Toegang tot één van de grootste laadpuntennetwerken in Europa

Bovendien kan de laadpas volledig voor een kleine vergoeding worden aangevraagd en geactiveerd! Bij laadsessies geldt een uiterst kleine marge van 0,02 of 0,03 euro per geladen kWh. Vandaag het meest voordelige aanbod van laadpassen in België!

Heeft u liever een oplaadstation?

Wilt u uw laadsnelheid maximaliseren en tegelijk het risico van een stroomstoring vermijden? Heeft u geen stopcontact beschikbaar op de plaats waar u uw auto wilt opladen? 

Dan voldoet een laadstation aan uw behoeften

Offerte aanvragen