Een totaaloplossing voor uw elektrische vloot

Bent u vlootverantwoordelijke ?

Kies voor een totaaloplossing op maat van uw geëlektrificeerde vloot: laadinfrastructuur, verbonden beheerplatform en deskundig advies.

Zij vertrouwen EDI voor een succesvolle overstap naar een emissievrije vloot

De voordelen van EDI

 • Geschikt voor

  Alle elektrische wagens en plug-in hybrides

 • Automatische terugbetaling

  van de kosten voor beroepsvergoeding

 • Expert fleet

  Toegewijd aan uw project voor een service op maat

Voordelen voor u en uw bedrijf

 • Foto van het EDI platform

  Een krachtig en open beheerplatform


  Het EDI Platform biedt elke vlootverantwoordelijke een totaalbeheer van laadpunten, zowel op kantoor als bij medewerkers thuis. Daarnaast beheert het de transacties van laadpassen die aan het bedrijf gekoppeld zijn. Het platform maakt het bovendien mogelijk om laadpunten van andere leveranciers te koppelen. Dankzij het Open Charge Point Protocol (OCPP) geniet u als klant van maximale flexibiliteit en kunt u eenvoudig overstappen naar een andere operator. 

  Optimaliseer uw laadbeheer met het EDI Platform voor een efficiënte en flexibele oplossing.

 • Foto

  Een gebruiksklare oplossing met ondersteuning bij elke stap

  We bieden een complete oplossing op maat, inclusief installatieadvies, laadstations, beheerplatform, activering en klantenservice. We houden rekening met de specifieke behoeften van elke klant en zijn medewerkers om een optimale ervaring te garanderen.

Voordelen voor uw medewerkers

 • Foto...

  Automatische vergoeding van professionele laadbeurten (split billing)

  Elke maand zorgt EDI ervoor dat uw medewerkers automatisch worden vergoed voor de elektriciteit die ze thuis beschikbaar hebben gesteld voor het laden van hun bedrijfswagen. De werknemer betaalt eenvoudigweg de elektriciteitsfactuur aan hun gebruikelijke energieleverancier. Vervolgens stort EDI de laadkosten terug op de rekening van de werknemer en factureert deze kosten consolideerd aan de werkgever, rekening houdend met het afgesproken terugbetalingstarief.

 • Foto van de EDI terminals

  Toegang tot meer dan 600 000 oplaadpunten in heel Europa

  Facilitez la vie de vos collaborateurs grâce à la carte EDI, leur donnant accès à l’un des plus vastes réseaux publics de recharge en Europe, dont plus de 8 500 en Belgique. De quoi (presque) en oublier sa batterie lors de voyages professionnels ou privés. De plus, la carte de recharge EDI est disponible gratuitement pour les clients de la flotte : pas de frais d’activation ou d’abonnement. Le prix des recharges est déterminé par l'opérateur du point de charge (CPO). EDI n'ajoute qu'un faible coût administratif pour le service.

  Apple Store en Google Play logo

Geïnteresseerd ?

Vraag een gepersonaliseerde offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan in minder dan 2 minuten !

Overstappen naar een elektrisch wagenpark. Hoe pak je dat aan ?

Ontdek het met dit geweldige voorbeeld van het bedrijf Eloy, die een ambitieus laadinfrastructuur heeft geïnstalleerd en verder zal uitbreiden.

Eloy wil zijn CO2-uitstoot in de nabije toekomst met 30% verminderen en de elektrificatie van zijn bedrijfsvoertuigen is een manier om dit doel te bereiken.

Hoe kunnen we u helpen ?

Onze EDI fleet experts begeleiden u bij elke stap: van het vormgeven van uw car policy tot de eerste offerteaanvraag voor de installatie van een laadpunt op kantoor of bij één van uw medewerkers thuis.

Mijn offerte aanvragen
 1. 1. Uw behoeften in kaart brengen

  Ons Fleet Solutions Team staat klaar om samen met u de behoeften van uw onderneming te bespreken. We ontwerpen samen geschikte laadoplossingen, zowel op kantoor als bij uw medewerkers thuis, die afgestemd zijn op uw wensen en budget.

 2. 2. Slimme laadoplossingen, thuis en op kantoor

  Niet alle laadoplossingen zijn hetzelfde. Voordat EDI een offerte kan opstellen die past bij uw specifieke situatie, moeten we deze eerst in kaart brengen. Voor een thuisinstallatie kan dit worden gedaan door eenvoudige vragen te beantwoorden en enkele foto's te uploaden via onze digitale thuisscan. Voor complexere thuisinstallaties of installaties op kantoor sturen we een EDI-installateur vooraf langs. Op basis van deze informatie stelt EDI een oplossing samen die precies is afgestemd op uw situatie en wensen.

 3. 3. Online goedkeuren en inplannen van uw installatie

  Zodra de offerte digitaal werd goedgekeurd door de vlootverantwoordelijke, ontvangt de medewerker een mail met een link naar de agenda van de EDI installateur die de installatie zal uitvoeren.

 4. 4. Activeren van het laadpunt vanop afstand

  Tot slot wordt het laadpunt geïnstalleerd door een gecertificeerde EDI-installateur. Direct na installatie worden het laadpunt en de laadpas geactiveerd en gekoppeld aan het profiel van de werkgever. Zodra de EDI-installateur vertrekt, kan uw medewerker direct beginnen met laden, met correcte werking en facturatie!

EDI in enkele cijfers

 • 600 000 publieke laadpunten in Europa met de EDI laadpas

 • 25000 bornes installées

 • 50 techniciens à votre service

Maak kennis met het EDI Fleet Team

De leden van het EDI Fleet Solutions Team hebben uitgebreide ervaring in de automotive sector en delen een passie voor elektrische mobiliteit. Dagelijks zetten zij hun expertise en ervaring in om bedrijven succesvol te begeleiden bij de overstap naar een geëlektrificeerde vloot. Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Vraag een gepersonaliseerde offerte aan

Veel voorkomende vragen