Onze acties voor 2022

Ontdek de aanbiedingen van onze partners

 • Volkswagen Pictogram

  Aanbod Volkswagen

  Droomt u van een nieuwe Volkswagen ID.3, ID.4 of ID.5? Dan moet u beslist de Volkswagen actie ontdekken. Vraag uw Volkswagen-dealer naar een offerte tussen 1 maart en 1 december 2022 en geniet bij de bestelling van een extra voordeel: een korting van €610 (excl. BTW) op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI.

  Ik ga ervoor
 • Skoda Pictogram

  Aanbod ŠKODA

  Droomt u van een nieuwe ŠKODA ENYAQ iV of ŠKODA ENYAQ iV Coupé? Dan moet u beslist de ŠKODA actie ontdekken. Vraag uw ŠKODA-dealer naar een offerte tussen 27 september en 28 november 2022 en geniet bij de bestelling van een extra voordeel: een korting van €585 (excl. BTW) op het laadstation van uw keuze, geïnstalleerd door EDI.

  Ik ga ervoor

De voordelen van EDI

 • Geschikt voor

  Geschikt voor alle elektrische wagens en plug-in hybrides

 • Automatische terugbetaling

  Gebeurt een deel van uw verplaatsingen voor beroepsdoeleinden? Geen probleem: ons gesplitste facturatiesysteem vergoedt automatisch uw beroepskosten.

 • Totaaloplossing

  EDI biedt een totaaloplossing en begeleid u van de gratis audit van uw elektriciteitsaansluiting tot de keuring van uw installatie.

Nieuwe fiscale aftrekmogelijkheden voor laadinfrastructuur

Tot 45% voor particulieren en tot 200% voor bedrijven!

Meer info Pijl Pictogram

Zonder batterijzorgen

Dankzij uw keuze voor een EDI-laadstation hebt u toegang tot een compleet ecosysteem ontworpen om u het leven makkelijk te maken.

 • Pictogram automatische terugbetaling

  Automatische terugbetaling

  Gebeurt een deel van uw verplaatsingen voor beroepsdoeleinden? Geen probleem: ons gesplitste facturatiesysteem vergoedt automatisch uw beroepskosten.

 • icoon Terminals overal

  300 000 laadstations in Europa

  Rijden zonder zorgen: met de EDI-kaart krijgt u toegang tot een van de grootste Europese oplaadnetwerken.

 • icone Toepassing mobiel

  Mobiele App

  Optimaliseer uw laadkosten en vind de dichtstbijzijnde laadstationen met de EDI Charging-app!

Eindbeeld

Waarom kiezen voor de EDI-laadoplossingen ?

EDI – Electric by D’Ieteren stelt u een compleet ecosysteem van laadoplossingen voor, aangepast aan de technische kenmerken van alle elektrische en plug-in hybride voertuigen: laadstations voor bij u thuis of op het werk en laadpassen waarmee u toegang krijgt tot een van de grootste laadpuntennetwerken in Europa. EDI zorgt voor de Home Check, de installatie, het onderhoud en de eenvoudige en handige EDI Charging app.

 
 

Odoo + afbeelding en tekst

EDI-app met handige functies

Dankzij de gratis EDI app vindt u snel en efficiënt de beschikbare laadstations terug. Superhandig voor (snel)laden onderweg of op locatie!

1. Opvolging van de laadsessies

2. Opvolging van de laadkosten

3. Zoekfunctie met kaart

4. Beschikbaarheid van de laadstations

 

Download nu de EDI-app:

    

Gratis toegang tot een van de grootste laadpuntennetwerken in Europa

Bovendien kan de laadpas volledig gratis worden aangevraagd en geactiveerd! Bij laadsessies geldt een uiterst kleine marge van 0,01 of 0,02 euro per geladen kWh. Vandaag het meest voordelige aanbod van laadpassen in België!