EDI SKODA

EDI schenkt u gratis*

een niet-geconnecteerd laadstation

bij aankoop van een 100% elektrische ŠKODA Citigo iV

EDI schenkt u een laadstation

Niet-geconnecteerd laadstation 

+

Audit van uw installatie

EDI, uw partner in elektrische mobiliteit schenkt u gratis, een niet-geconnecteerd laadstation en een audit van uw elektrische installatie voor een totale waarde van 700 euro BTW excl. bij de aankoop van een 100% elektrische ŠKODA Citigo iV.

Hoe kunt u van dit aanbod gebruikmaken? Bestel uw 100% elektrisch voertuig tussen 1 januari 2020 en 29 februari 2020. Een installateur van EDI neemt contact met u op binnen de 3 werkdagen volgend op uw bestelling om de audit van uw elektrische installatie in te plannen, het bestek op te maken en de installatiedatum vast te leggen.


* Aanbod geldig van 1 januari 2020 tot 29 februari 2020 inbegrepen, alleen bij installaties in Belgie, voor de 100% elektrische voertuigen van de merken Volkswagen, Skoda, SEAT die zijn aangekocht bij de erkende deelnemende dealers in België. Met "100% elektrisch voertuig" bedoelen we de modellen e-Golf, e-Up, Citigo iV, Mii-Power, e-Crafter van de merken VW, CVI, ŠKODA en SEAT. De commerciële actie is niet geldig op "Plug-in hybride" voertuigen. De gratis niet-aangesloten laadstation en de controle van de elektrische installatie vertegenwoordigen een waarde van 700 € exclusief BTW onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de installatiefactuur van Electric door D'Ieteren NV (EDI). De voucher zal door D'Ieteren NV (EDI) van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig die tussen 1 januari 2020 en 29 februari 2020 is ondertekend. Slechts één voucher is geldig per bestelling van een 100% elektrische voertuig. Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (https://finances.belgium.be/fr).

De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btwtarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning ten minste tien jaar oud is, (ii) uw woning uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning wordt gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) rechtstreeks aan u, de "eindverbruiker" (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening worden gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar in contanten of contant geld.