EDI AUDI

EDI schenkt u gratis*

een geconnecteerd laadstation

bij aankoop van een 100% elektrische Audi e-tron.

EDI schenkt u een laadstation

Geconnecteerd laadstation

+

Audit van uw installatie

EDI , uw partner in elektrische mobiliteit schenkt u gratis een geconnecteerd laadstation en een audit van uw elektrische installatie voor een totale waarde van 1300 euro BTW excl. bij de aankoop van een 100% elektrische Audi e-tron of Audi e-tron Sportback.

Hoe kunt u van dit aanbod gebruikmaken? Bestel uw 100% elektrisch voertuig tussen 1 januari 2020 en 2 november 2020. Een installateur van EDI neemt contact met u op binnen de 3 werkdagen volgend op uw bestelling om de audit van uw elektrische installatie in te plannen, het bestek op te maken en de installatiedatum vast te leggen.

Zonder installatie door EDI kan de laadstation niet los geleverd worden.* Aanbod geldig van 1 januari 2020 tot 2 november 2020 inbegrepen, alleen bij installaties in Belgie, voor de 100% elektrische Audi e-tron 50 en 55 die zijn aangekocht bij de erkende deelnemende dealers in België. Het gratis laadstation en de audit van de elektrische installatie vertegenwoordigen een waarde van 1300 euro exclusief btw onder de vorm van een waardebon die uitsluitend geldig is voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D'Ieteren NV (EDI). De voucher zal door D'Ieteren NV (EDI) van de factuur van EDI worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig die tussen 1 januari 2020 en 2 november 2020 is ondertekend. Slechts één voucher is geldig per bestelling van een 100% elektrische voertuig. Het btw-stelsel dat op de installatie van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke voorwaarden, volgens de FOD Financiën (https://finances.belgium.be/fr).

De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btwtarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning ten minste tien jaar oud is, (ii) uw woning uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning wordt gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) rechtstreeks aan u, de "eindverbruiker" (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening worden gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar in contanten of contant geld.